НОВИНИ

нОВОСТИ

Виготовлення шаблонного сайту, в чому переваги і недоліки

Шаблонний сайт це готовий сайт, і повна його візуалізація (логотип, контакти, соц. мережі, красиві оброблені фотографії в фотогалереї, текст в заголовках, і під картинками, текст в описі, різні модулі з різними ефектами які надають сайту привабливий рух) дивитись на нього і вже уявляєте як буде виглядати ваш сайт, тим більше що є з чого вибрати, оскільки вже створена ціла купа готових шаблоних сайтів на різну тематику, різні за колірною гамою, стилістиці, оформленням і тд. Таким чином шаблонний сайт у виготовленні недорогий і простий оскільки він вже готовий, ви берете шаблон сайту якій сподобався заливаєте на хостинг і міняєте то що вам необхідно (текст, картинки, контакти) на свої. Здавалося б що це ідеально, вибір шаблонів величезний і є навіть безкоштовні шаблони за які не потрібно нічого платити, і будь-яка людина зможе вибрати з цього величезної безлічі шаблонів найбільш підходящий, скачати його і залити на хостинг, якщо знань не вистачає є компанії які допоможуть завантажити шаблоний сайт і залити на хостинг, прописати логін пароль від адмінки, і навіть відключити непотрібні модулі де потім ви можете самостійно його редагувати.


І ось тут починається найцікавіше, переваги на цьому закінчилися, і починають випливати недоліки, Ви забираєте все зайве на сайті, зайві розділи та підрозділи, картинки, акції, кнопки соц. мереж, міняєте логотип на свій, прописуєте свої контакти, адресу, замінюєте картинки на свої, ставите свій текст, також ви вносите якісь свої індивідуальні вподобання до розміру шрифтів, їх кольору, і з кожним рух ваш сайт стає все потворніше і потворніше, він получився як Франкенштейн, а також ви в ході роботи стикаєтеся з проблемою, що деякі модулі на сайті некоректно працюють, або ж вони не входять в безкоштовну версію і за них потрібно окремо заплатити 50-100у.е. також швидкість сайту чомусь  низька, а все через те що хоч ви і відключили відображення багатьох речей на сайті, але вони постійно присутні на сайті, просто їх не видно, але вони є (як в одному фільмі «Ти бачиш сусліка? НІ? А він є!").
Дивитись ви на свою красу, потім на шаблон, і не розумієте як так вийшло, і чому від колишньої краси нічого не залишилося. А все тому що загальний колір сайту наприклад блакитний, з сірим, і всі зображення підібрані в цих тонах, а ви туди логотип свій всунули червоно зелений, і картинки теж в різнобій, та й ще якість цих картинок не дуже, а те що на шаблоні були картинки горизонтальні, а у вас майже всі фотографії вертикальні бо з телефону, на це теж спочатку не звертаємо уваги, текст біля картинок був на 200 знаків, а ви туди вставили на 1000, і ось такі дрібниці крок за кроком все далі відводять вас від оригіналу. 

Приклад сайту шаблону і перероблений сайт за цим шаблоном, як то кажуть порівняйте.
Оригінал шаблону live-demo.wooskins.com/themes/ws-lobster/
А це те що вийшло poseidon.org.ua/
А що далі? А далі нічого, так і живете ви з цим потворним сайтом, який вам не подобається, оскільки ви б і хотіли його переробити, але як згадайте що скільки на нього пішло часу, сил, грошей, то знову повторити такий подвиг у вас бажання немає.

Є кілька варіантів вирішення даної проблеми
  1. Відпочатку замовляйте сайт з індивідуальним дизайном, а не шаблонний.
  2. Якщо вибрали шаблонний сайт, то максимально під нього підлаштовуйтесь, і вносьте зміни по мінімуму.
  3. Якісні шаблони як правило платні в середньому 100 у.о.
  4. Не витрачайте свій час на самостійне створення сайту, професіонали з цим завданням впораються і швидше і якісніше, краще приділіть цей час на написання унікального контенту.
  5. Пройдіться по сайтах конкурентам, оскільки може бути що у конкурента такий же шаблон як і ви вибрали.
  6. При виборі агентства дивіться на ті роботи які вони зробили, а не на шаблон який вони вам показують і говорять уявіть що це ваш сайт.

Перед початком робіт не полінуйтеся і складіть докладніше техзавдання, що має бути і як виглядати, і тоді отримаєте те що і задумали.
Дана стаття була написана оскільки дуже багато замовників звертаються з проханням доробити сайт, бо вони купили шаблон, а він їм не зовсім подобається і хочуть його переробити під їхні вимоги, коротше «зробити з жигулів мерседес». І при всьому моєму бажанні це зробити неможливо, набагато простіше і ДЕШЕВШЕ зробити сайт з нуля ніж переробляти його.

САЙТ ПІД КЛЮЧ
Previous

САЙТ ПІД КЛЮЧ

Leave review
Розробка сайту візитки не вимагає багато часу, все...
Read More
СЕРТИФІКАЦІЯ ВІД КОМПАНІЇ GOOGLE
Next

СЕРТИФІКАЦІЯ ВІД КОМПАНІЇ GOOGLE

Leave review
Співробітники нашого агентства ще в далекому 2008м...
Read More
Виготовлення шаблонного сайту | https://airkiev.com.ua/uk

СЕРТИФІКАЦІЯ ВІД КОМПАНІЇ GOOGLE

Leave review
Співробітники нашого агентства ще в далекому 2008му році склали іспит гугла...
Read More
Виготовлення шаблонного сайту | https://airkiev.com.ua/uk

Виготовлення шаблонного сайту, в чому переваги і недоліки

Leave review
Шаблонний сайт це готовий сайт, і повна його візуалізація (логотип, контакт...
Read More
САЙТ ПІД КЛЮЧ | https://airkiev.com.ua

САЙТ ПІД КЛЮЧ

Leave review
Розробка сайту візитки не вимагає багато часу, все залежить від того який с...
Read More
РЕЄСТРАЦІЯ ДОМЕННОГО ІМЕНІ

РЕЄСТРАЦІЯ ДОМЕННОГО ІМЕНІ І ХОСТИНГУ

Leave review
Для реєстрації доменного імені потрібно спочатку дізнатися, а чи вільно дом...
Read More
Що потрібно для створення сайту?

Що потрібно для створення сайту?

Leave review
Перш ніж приступати до створення сайту в незалежності від того будите ви са...
Read More
КОНТЕКСТНА РЕКЛАМА

КОНТЕКСТНА РЕКЛАМА

Leave review
Ми допоможемо Вам грамотно скласти оголошення і підібрати найбільш релевант...
Read More
березня 2024
Пн.
Вт.
Ср.
Чт.
Пт.
Сб.
Нд.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31